Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Recito Förlag AB är ett innovativt förlag som strävar efter att öppna förlagsvärlden för författarna. Vi jobbar i Borås och Stockholm men vänder oss till författare i hela landet.
Skriv till oss

Här kan du kontakta oss genom ett meddelande i vårt projekthanteringssystem Bookie. Vi besvarar det så snabbt som möjligt och om du uppger ditt mobilnummer får du ett SMS när svaret är redo!

Ditt namn*:
Din e-postadress*:
Ditt mobilnummer:
Ditt meddelande*:
*obligatoriskt
Våra adresser
Frågor om utgivning eller distribution av din bok?

Om du har frågor om utgivningen eller distributionen av din bok eller något annat ber vi dig i första hand använda vårt projekthanteringssystem Bookie så att vi kan ge dig absolut bästa service. Det går också bra att ringa för att diskutera igenom ditt projekt.

Bookie: Gå till bookie
E-post: forlag@recito.se
Tel: 033-340 13 30
Skicka oss paket/böcker/retur?

Om du ska skicka oss böcker eller andra varor så måste vi komma överens om det. Vi har två olika leveransadresser i Sandared/Borås och det är viktigt att paket kommer rätt och därför måste du först bekräfta med oss och få en adress innan du skickar oss någonting. Du måste kontakta oss på retur@recito.se innan du gör en retur för att få instruktioner! Returadressen står inte här på hemsidan!

Kontrakt och material

Om du ska returnera ett kontrakt som du fått av oss eller om vi kommit överens om att du ska skicka oss material per post så är det till vår adress i Sandared du ska skicka detta.

Kontor: Recito Förlag AB
Boråsvägen 7A
518 32 SANDARED
Besök

Vi har möjlighet att ta emot tidsbokade möten både på vårt kontor i Borås (Sandared) och i Stockholm. Först kontaktar du oss så att vi kan diskutera igenom ditt projekt och sedan bokar vi in ett möte.

Fakturafråga?

Har du en fråga om en faktura som du fått eller en beställning som du har gjort så är det så här du kontaktar oss.

E-post: order@recito.se
Tel: 033-340 13 30
Skicka oss faktura eller annan post?

Här tar vi emot all annan post (alltså förutom kontrakt och manus), såsom fakturor. Skicka inga böcker eller returer hit! Detta är inte en returadress!

Postadress: Recito Förlag AB
Box 2
297 02 EVERÖD
Dina kontakter
Typsättning, grafik och logistik i Sandared/Borås
Henrik Lundin
Förläggare
Johannes Berglund
Förlagsredaktör
Nova Lundin
Förlagsredaktör
Sara Berntsson
Förlagsredaktör
Mats Hjertkvist
Förlagsassistent

På Recito Förlags kontor i Sandared (alldeles utanför Borås) hittar du Henrik, Johannes, Nova, Sara och Mats — allihop jobbar de nära våra författare för att skapa våra underbara böcker.

Frågor, kontrakt och ekonomi i Everöd
David Bismark
VD

I Everöd jobbar David Bismark med allt som rör ekonomi och sånt.

Mer av Recito Förlag
© Recito Förlag AB · Kontakt